ACCESS CONSCIOUSNESS – THE BARS

ACCESS BARS (tehokas esim. paniikkihäiriöiden, erilaisten pelkotilojen, masennuksen hoidossa, unettomuuteen ym.), MTVSS – Molecular Terminal Valence Sloughing System: Koko kehon prosessi jolla voidaan vaikuttaa lukuisiin erilaisiin kehon epätasapainotiloihin. 
Tutustuin muutama vuosi sitten ihan sattumalta kanadalaiseen Ariadne Sassafrassiin ja mikä ihaninta tämän ihmisen kohtaamisessa oli, että hän piti Access Consciousness -kursseja Toijalassa hoitotiloissani. Osallistuin näille kursseille ja nyt teen näitä hoitoja. Bars-hoito on kevyt kosketusterpia, missä käydään läpi pään alueella olevia 32  elämän eri osa-alueen pistettä. Esim. ihmissuhteilla, raha-asioilla, ilolla, elämänhallinnalla, luovuudella on omat pisteensä. Pisteiden käsittely auttaa pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, sisäistämistämme rajoituksista, tukahdutetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla ja tuo uskomattoman tilan tunteen. Stressi ja ahdistuneisuus hellittävät ja olosi on rentoutunut. 
Kun Ariadne teki minulle ensimmäisen Bars-hoidon, niin päässä tuntui olevan tilaa vaikka kuinka paljon. Sanoinkin hänelle, että tuntuu kuin minulle olisi tehty tietokoneen kiintolevyn eheytys. Ja mikä rentous ja hyvä olo oli pitkään hoidon jälkeen. 
Hoito sopii mainiosti niin aikuisille kuin lapsillekin. Monet vanhemmat ovat todenneet BARS-hoitojen auttaneen lapsia ja nuoria pääsemään koulupaineesta vähentäen stressiä ja parantaen keskittymiskykyä. Sopii mainiosti myös raskaana oleville naisille ja sen on myös todettu helpottavan ja nopeuttavan synnytystä. Ihmiset, jotka ovat saaneet BARS-hoidon, ovat kertoneet sen syvästä vaikutuksesta mm:
               *  särkyjen, kipujen ja jäykkyyden poistuminen kehosta
          *  unen laatu parantunut
          *  lisännyt energiaa
          *  auttanut pääsemään masennuksesta
          *  auttanut ADD ja ADHD:ssä
Vastaan mielelläni, jos sinulle tulee kysyttävää hoidoista.
               All of life comes to me with ease, joy and glory!                                                                                                                                                          

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *