REIKIKURSSIT

REIKI I JA II KURSSIT sekä lapsille oma Reiki-kurssi 

TOIJALASSA:    2019                                                                                  

REIKI I  kursseja       16.-17.5.

                             

                          

Mikao Usui Reiki I-kurssi sisältää mm: Reikin historiaa, itsehoito, käsien asennot, toisten ihmisten hoitaminen, käytännön harjoituksia, tunneprosessit ja niiden käsittely, erilaiset hoitotavat lapsille, vanhuksille, eläimille ym, reikiviritykset, kirjallinen kurssimateriaali, mahdollisuus ilmaiseen 1-kurssin kertaamiseen, todistus ym. Kurssin käytyäsi osaat hoitaa itseäsi ja muita eli olet Reiki-hoitaja.      

                                                                 

REIKI II-KURSSIT    

                                   

Reikihoito tulee riippumattomaksi ajasta ja paikasta. Energian virtaus vahvistuu, opetetaan kolme symbolia ja niiden eri käyttömahdollisuuksia. Symbolien käyttö kaukohoidossa ja kaukohoidon tekeminen. Kirjallinen kurssimateriaali, todistus ym. 

*****************

LAPSILLE  (4 – 16 V)  OMA REIKI-KURSSI      

Elämme tällä hetkellä aikaa milloin on tärkeää tukea lapsia ja kunnioittaa heidän uutta olemustaan (esim. indigo-, kristalli-, tähtilapset = uusi ihmislaji,  joka kantaa mukanaan suurempaa ymmärrystä).  Näillä lapsilla on erilaisia kykyjä yhtä hyvin kuin haasteita ja he ovat usein väärinymmärrettyjä. He ovat usein korkeasti kehittyneitä ja hyvin intuitiivisia. He voivat olla selvänäköisia, selvätuntoisia ja/tai heillä on kyky kommunikoida telepaattisesti. Heidät on diagnisoitu ADD ja ADHD tai autistisiksi. Yhteiskuntamme ei ymmärrä, että usein näissä lapsissa ei ole mitään vikaa.  Monet lapset eivät tule toimeen nykyisten systeemiemme kanssa. He oppivat eri tavalla ja voivat usein toimia monella tasolla yhtä aikaa. Joillakin näillä lapsilla on taipumus sulkeutua, koska maailma on vaan liian nujertavaa heidän erittäin herkälle luonteelleen. Heitä ei tarvitse korjata eikä lääkitä. Mitä he todella tarvitsevat, on se, että ymmärrämme, että voi olla olemassa erilainen tapa tehdä asioita. Reiki on yksi hyvä tapa auttaa lapsiamme. Se on yksi hyvä keino näyttää lapsille kuinka käyttää synnynnäisiä kykyjään.